Lähiapteekki Myrskylässä

Ota yhteyttä

Myrskylän Apteekki tarjoaa kattavat apteekkipalvelut aivan Myrskylän keskustassa. Valikoimaamme kuuluu resepti- ja itsehoitolääkkeiden lisäksi muita laadukkaita itsehoitotuotteita, kuten vitamiineja, perusvoiteita, haavanhoitotuotteita ja kosmetiikkaa. Meiltä voi kysyä myös lääkkeiden Kela-korvauksista. Vastaamme mielellämme kaikkiin lääkkeiden käyttöä koskeviin kysymyksiin.


Erityisesti itsehoitolääkkeiden käytössä ja valinnassa on oltava huolellinen. Itsehoitolääkkeet on tarkoitettu pääsääntöisesti lyhytaikaiseen käyttöön. Varmista aina lääkkeen sopivuus asiantuntevalta henkilökunnaltamme.

Muista uusia reseptit ajoissa!

Tervetuloa Myrskylän Apteekkiin uusimaan reseptejä. Tarkistamme apteekissa, soveltuuko resepti apteekin kautta uusittavaksi. Myös lääkäri arvioi tapauskohtaisesti, uusiiko hän reseptin. Reseptin uusiminen kestää 1–2 viikkoa, joten tuo resepti uusittavaksi ennen kuin lääkkeet ovat loppu.

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Lääkityksen tarkistuspalvelu on apteekin tarjoama lisäpalvelu. Se soveltuu erityisesti iäkkäille ja useita lääkkeitä käyttäville. Palvelussa selvitämme asiakkaan kokonaislääkityksen ja tarkistamme mahdolliset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet lääkityksessä. Tämän lisäksi varmistamme lääkkeiden oikeat ottoajankohdat. Kysy lisää palvelusta apteekistamme.

Annosjakelupalvelu

Annosjakelupalvelu helpottaa lääkkeiden ottamista ja parantaa lääkitysturvallisuutta. Annosjakeluasiakkaana saat apteekista annosjakeluun soveltuvat lääkkeet ­­1–2 viikon erissä. Annostelemme lääkkeet dosettiin tai annospussiin. Annosjakelupalveluun kuuluvat myös lääkkeiden yhteisvaikutusten arviointi sekä annostuksen ja lääkkeen ottamisajankohdan tarkistus. Kysy lisätietoja palvelun aloittamisesta apteekistamme.

Lääkeneuvonta ja yhteisvaikutusseuranta

Meiltä saa aina maksutonta lääkeneuvontaa. Lääketurvallisuuden parantamiseksi hyödynnämme mm. lääkkeiden yhteisvaikutusohjelmaa, jolla on mahdollista havaita keskenään yhteensopimattomat lääkeyhdistelmät. Meiltä asiakas saa myös pyynnöstä mukaansa lääkekortin, josta näkee kaikki hänelle apteekistamme toimitetut reseptilääkkeet.

Schengen-todistus matkailijalle

Muista pyytää Schengen-todistus matkustaessasi keskushermoston kautta vaikuttavien tai huumausaineeksi luokiteltavien lääkevalmisteiden kanssa.

Näihin maihin matkustaessa tarvitset Schengen-todistuksen: Alankomaat, Belgia, Espanja, Islanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tsekki, Unkari ja Viro.

Tuo lääkkeet asianmukaisesti hävitettäväksi!

Vanhentuneet lääkkeet ovat ongelmajätettä, eikä niitä pidä hävittää kotitalousjätteen mukana. Kotitaloudet voivat tuoda vanhentuneet ja käyttämättä jääneet lääkkeet veloituksetta apteekkiin, josta toimitamme ne ongelmajätelaitokselle hävitettäväksi. Jodipitoiset lääkkeet, sytostaatit ja elohopeakuumemittarit tulee lajitella erikseen. Neulat ja ruiskut tulee palauttaa läpäisemättömässä pakkauksessa. Kysy lisäohjeita lääkejätteen lajittelusta Myrskylän Apteekista.

Lääketurvallisuussyistä apteekki ei hyvitä asiakkaalle luovutettuja käyttämättä jääneitä lääkkeitä, koska niitä ei voi palauttaa myyntiin.

Yhteystiedot